JOBBA SOM ELEKTRIKER / MONTÖR

JOBBA SOM ELEKTRIKER / MONTÖR

Elektriker / Montör

Har du en elutbildning, lite branscherfarenhet och vill ta nya utvecklingskliv tillsammans med oss? Gillar du att arbeta med olika arbetsuppgifter och vill utföra det utomhus? Sök då tjänsten idag!

KP Elmontage är ett entreprenörsbolag inom elkraftsbranschen. Vi följer med tekniken och utvecklar oss för att kunna möta framtidens behov. I över 30 år har vi jobbat i Stockholm-Uppland och levererat kvalitetsinstallationer från projektering till färdig anläggning. Vi är ett familjeföretag med korta beslutsvägar och en god gemenskap, där kvalitet, säkerhet och laganda är viktiga grundstenar hos oss. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, så hos oss finns alla möjligheter att utvecklas. Våra anställda är en del av familjen. Vi lever med spänning, litar på varandra och värnar om varandra.

Som Elektriker / Montör får du ett omväxlande och fritt jobb under eget ansvar där du arbetar i utomhusmiljö. Du kommer till ett värderingsstyrt och entreprenörsdrivet företag som växer vilket kommer innebära stora utvecklingsmöjligheter för dig inom organisationen.

Som Elektriker / Montör kommer du bland annat

  • utföra arbete kvalitetsmässigt utifrån KP Elmontages riktlinjer och rutiner
  • ny-och ombyggnation av jordkabel och luftledningsnät
  • tillhörande anläggningar med en spänningsnivå mellan 0,4-24kV med allt från att besikta till att arbeta i stolpe

Krav

  • minst 2 års erfarenhet som Elektriker / Montör
  • genomförd utbildning från elgymnasium eller motsvarande
  • b-körkort
  • god svenska i tal och skrift
  • god engelska i tal

Vi söker dig som

är lösningsorienterad och ansvarstagande och har alltid kundens behov i fokus. Du har god förmåga att samarbeta eftersom vi jobbar i team och arbetar systematiskt och noggrant i ditt arbete då säkerhet, laganda och kvalitet är våra grundstenar. Du som medarbetare är vår största tillgång och vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi vill att du för möjlighet att utvecklas, utmanas och få den hjälp du behöver för att uppnå dina mål. Vid anställningsstart tar vi tillsammans fram en utvecklingsplan som gör det möjligt för dig att planera ditt nästa steg i karriären hos oss.

Övrigt

Start: Omgående
Arbetstider: vardagar 7-16 med flextider
Placering: Mälardalen, Väsby
Anställningsform: Heltid tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2 Januari 2023

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Vad kan KP Elmontage erbjuda dig?

Du kommer till ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag som är på tillväxt, vilket kommer ge dig stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Du som medarbetare är vår största tillgång. Vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi vill att du utvecklas, utmanas och får den hjälp du behöver för att uppnå dina mål. Redan vid anställningsstart sätter vi upp en individuell utvecklingsplan som gör det möjligt för dig att planera ditt nästa steg i karriären hos oss.

Rekryteringsprocessen går genom tillväxt väsby

Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, så hos oss finns alla möjligheter att utvecklas. Ett företag är aldrig bättre än sina Anställda, vill du bli en av oss?

Våra värdegrunder

Säkerhet

Att se till att alla medarbetare kommer hem säkert och jobbar i en säker arbetsmiljö är prio ett hos oss på KP Elmontage.

Laganda

Vi är ett team som hjälper varandra att utvecklas och bli bättre.

Kvalitet

Vårt arbete styrs och präglas av kvalité. Målet är att arbeta med egna resurser där kunskap alltid står i fokus.

Lediga jobb

Jag har jobbat på KP Elmontage sedan 2007 och det som gör mitt jobb extra roligt och extra bra är teamet som är hela företaget. Vårt jobb är bokstavligen livsfarligt men vi tar hand om varandra och gör jobbet säkert och med hög kvalitet. Ibland är jag förundrad över och tänker bara ”Gisses, alla här, precis alla kan sitt jobb så extremt bra, vilket team vi är!”

Johan Andersson, Elektriker sedan 1989.