Jobba som projektledare

Jobba som projektledare

Projektledare

Har du sinne för projektledning och har erfarenhet från el- eller byggbranschen? Sök då tjänsten idag!

KP Elmontage är ett entreprenörsbolag inom elkraftsbranschen. Vi följer med tekniken och utvecklar oss för att kunna möta framtidens behov. I över 30 år har vi jobbat i Stockholm-Uppland och levererat kvalitetsinstallationer från projektering till färdig anläggning. Vi är ett familjeföretag med korta beslutsvägar och en god gemenskap, där kvalitet, säkerhet och laganda är viktiga grundstenar hos oss. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, så hos oss finns alla möjligheter att utvecklas. Våra anställda är en del av familjen. Vi lever med spänning, litar på varandra och värnar om varandra.

Rollbeskrivning projektledare

Som Projektledare är du den som arbetar som spindeln i nätet mellan beställaren, montörer, schakt och anläggning samt UE. Arbetsuppgifterna omfattar projektledning av nybyggnad, ombyggnad och underhåll på elnät och industrianläggningar inom spänningsområdet 0,4-36kV.

Andra arbetsuppgifter är bland annat:

 • Planera projekt effektivt med hög täckningsgrad.
 • Gå igenom och kvalitetssäkra beredningar och andra underlag.
 • Kontrollera och beställa material, underentreprenörer och underleverantörer.
 • Hålla regelbunden god dialog med beställare och arbetslag. (kommunikationen är A & O)
 • Kalla berörda och hålla i uppstarts-, bygg- och avslutningsmöten.
 • Samordna KMA arbetet.
 • Vara väl insatt i projekten.
 • Ansvara för fakturering löpande efter beställarens principer.
 • Arbeta med kalkyler och dagböcker.
 • Gå igenom och kvalitetssäkra slutdokumentation och överlämna till beställare.
 • Ta ekonomiska och utförande dialoger med beställare

Krav

 • erfarenhet som projektledare inom el- eller bygg- och anläggningsbranschen
 • b-körkort
 • god svenska i tal och skrift

Vi söker dig som

är lösningsorienterad och ansvarstagande och har alltid kundens behov i fokus. Du har god förmåga att samarbeta eftersom vi jobbar i team och arbetar systematiskt och noggrant i ditt arbete då säkerhet, laganda och kvalitet är våra grundstenar. Du som medarbetare är vår största tillgång och vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi vill att du för möjlighet att utvecklas, utmanas och få den hjälp du behöver för att uppnå dina mål. Vid anställningsstart tar vi tillsammans fram en utvecklingsplan som gör det möjligt för dig att planera ditt nästa steg i karriären hos oss.

Övrigt

Start: Omgående
Arbetstider: vardagar 7-16 med flextider
Placering: Mälardalen, Väsby
Anställningsform: Heltid tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2 Januari 2023

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Vad kan KP Elmontage erbjuda dig?

Du kommer till ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag som är på tillväxt, vilket kommer ge dig stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Du som medarbetare är vår största tillgång. Vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi vill att du utvecklas, utmanas och får den hjälp du behöver för att uppnå dina mål. Redan vid anställningsstart sätter vi upp en individuell utvecklingsplan som gör det möjligt för dig att planera ditt nästa steg i karriären hos oss.

Rekryteringsprocessen går genom tillväxt väsby

Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, så hos oss finns alla möjligheter att utvecklas. Ett företag är aldrig bättre än sina Anställda, vill du bli en av oss?

Våra värdegrunder

Säkerhet

Att se till att alla medarbetare kommer hem säkert och jobbar i en säker arbetsmiljö är prio ett hos oss på KP Elmontage.

Laganda

Vi är ett team som hjälper varandra att utvecklas och bli bättre.

Kvalitet

Vårt arbete styrs och präglas av kvalité. Målet är att arbeta med egna resurser där kunskap alltid står i fokus.

Lediga jobb

Jag har jobbat på KP Elmontage sedan 2007 och det som gör mitt jobb extra roligt och extra bra är teamet som är hela företaget. Vårt jobb är bokstavligen livsfarligt men vi tar hand om varandra och gör jobbet säkert och med hög kvalitet. Ibland är jag förundrad över och tänker bara ”Gisses, alla här, precis alla kan sitt jobb så extremt bra, vilket team vi är!”

Johan Andersson, Elektriker sedan 1989.