JOBBA SOM BEREDARE

JOBBA SOM BEREDARE

Beredare

Ett företag är aldrig bättre än sina Anställda, vill du bli en av oss?
Vi är ett familjeföretag med korta beslutsvägar, en god gemenskap, där kvalitet,
Säkerhet och Laganda är viktiga grundstenar hos oss. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, så hos oss finns alla möjligheter att utvecklas.

KP Elmontage har idag flera långsiktiga avtal i Stockholm- Uppland, därav söker vi nu efter fler medarbetare.

Rollbeskrivning beredare

Arbetsuppgifterna omfattar beredning av nybyggnad, ombyggnad och underhåll på elnät och industrianläggningar inom spänningsområdet 0,4-36kV.
Som beredare detaljplanerar du utförandet med konstruktioner, avtal och kalkyler,samt dokumenterar och färdigställer projektet ur ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv.
Genom att skapa goda förutsättningar redan vid projektets start och agerar bollplank under projektet gång, kan vi uppehålla en god Kvalité. Våra kunder kan känna stor trygghet och vara nöjda med slutresultatet när vi har dig som Beredare.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll tror vi att du redan har relevant erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Meriterande är utbildning enligt ESA, EBR och starkströmsföreskrifter. God datavana är också meriterande gärna med erfarenhet av program som ”dp power”, ”NetBas”. Lämplig teoretisk bakgrund är elkraftsutbildning på gymnasium nivå eller likvärdig utbildning, kompletterad med övriga bransch anpassade utbildningar. Vi ser gärna att du har beredare utbildning.

Du behärskar svenska i tal och skrift och innehar B körkort.

Personliga egenskaper

Den vi söker är van vid att jobba systematisk och strukturerat och har lätt för samarbete då vi jobbar som ett team, där alla är en viktig medarbetare. Affärsmässig, resultatinriktad och beslutsam är några andra utmärkande egenskaper. Du är en person som stimuleras av problemlösning och använder kreativitet för att hitta lösningar.

Vad kan KP Elmontage erbjuda dig?

Du kommer till ett värderingsstyrt entreprenörsdrivet företag som är på tillväxt, vilket kommer ge dig stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Du som medarbetare är vår största tillgång. Vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi vill att du utvecklas, utmanas och får den hjälp du behöver för att uppnå dina mål. Redan vid anställningsstart sätter vi upp en individuell utvecklingsplan som gör det möjligt för dig att planera ditt nästa steg i karriären hos oss.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och ser framemot din ansökan redan idag. Ansökan inklusive CV skickas till hr@kpelmontage.se

Har du frågor kring tjänsten Kontakt ansvarig chef Dennis Påhlsson dennis.pahlsson@kpelmontage.se

Telefonnummer 0733657544
Välkommen med din ansökan!

Lätt rekryteringsprocess

Att leta efter och hitta en ny arbetsplats är påfrestande som det är. Det är därför vi vill göra rekryteringsprocessen så lätt som möjligt.

Rekryteringsprocessen

Rekryterings-
processen

Vi är ett familjärt företag med korta beslutsvägar. Vår rekryteringsprocess ser vanligtvis ut som följande:

  • Om du har frågor gällande någon tjänst kontaktar du ansvarig chef Dennis Påhlsson på 073-365 75 44 eller via mail dennis.pahlsson@kpelmontage.se
  • Du skickar in din ansökan inklusive CV till hr@kpelmontage.se
  • Vi kontaktar dig inom en vecka för ett inledande samtal.
  • Om du har rätt kunskaper bjuder vi in dig till ett personligt samtal.
  • Går du vidare i processen så kommer vi att genomföra ett personlighetstest och ha ett andra personligt samtal.
Ring 073-365 75 44
Skicka in CV

Krav

  • Du är utbildad elektriker med ett antal års erfarenhet inom distribution
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Du innehar B-körkort.

Att arbeta hos oss innebär ett arbete under frihet och med eget ansvar. Det är ett omväxlande arbete med en del problemlösning och mycket olika miljöer. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vara flexibel då arbetet innefattar mycket kundkontakt och samarbete mellan olika entreprenörer ute på arbetsplatserna.

Våra värdegrunder

Säkerhet

Att se till att alla medarbetare kommer hem säkert och jobbar i en säker arbetsmiljö är prio ett hos oss på KP Elmontage.

Laganda

Vi är ett team som hjälper varandra att utvecklas och bli bättre.

Kvalitet

Vårt arbete styrs och präglas av kvalité. Målet är att arbeta med egna resurser där kunskap alltid står i fokus.

Lediga jobb

Jag har jobbat på KP Elmontage sedan 2007 och det som gör mitt jobb extra roligt och extra bra är teamet som är hela företaget. Vårt jobb är bokstavligen livsfarligt men vi tar hand om varandra och gör jobbet säkert och med hög kvalitet. Ibland är jag förundrad över och tänker bara ”Gisses, alla här, precis alla kan sitt jobb så extremt bra, vilket team vi är!”

Johan Andersson, Elektriker sedan 1989.

Vill du också bli en i teamet?